IK HOU MIJ BEZIG MET het ontwerpen, en in de rol van programma regisseur, uitvoeren van leerconcepten. Altijd naar aanleiding van een concrete ontwikkelvraag en altijd in co-creatie. Daarnaast bestaan mijn kernactiviteiten uit het begeleiden van mensen en teams (zelfsturing, zelforganisatie) rondom hun werk (en leven). Ik houd mij verder bezig met het verstevigen van het team van Broosz, ons netwerk van collega’s, samenwerkingspartners en klanten.

MIJN KRACHT IS mijn liefde voor mensen en hun ontwikkeling en het vermogen om met aandacht en gevoel voor detail steeds de focus terug brengen naar het eigen leren en gewaarzijn in het hier-en-nu. Daarnaast ben ik een echte samenspeler en versta de kunst om met collega’s uit verschillende werkvelden en verschillende opdrachtgevers een goede leeromgeving te creëren.

MIJN AMBITIE IS om mijn omgeving aan te steken met de filosofie van Broosz over leren en veranderen, waarbij de kern het zelforganiserend en lerend vermogen van mensen is. Ik draag er graag aan bij om mensen meer verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen gedrag, zodat ze zich zelfbewuster en creatiever kunnen aanpassen aan hun werk- en leefomgeving die steeds sneller verandert.

IK BEN TROTS OP mijn groeiend ondernemerschap waarbij voor mij het besef van realiteit, zinvolheid, vrijheid en verantwoordelijk belangrijke waarden zijn die ik dagelijks in mijn werk ervaar. Ik ben trots op de duurzaamheid van de leerconcepten die ik mede ontwikkeld heb zoals Changing the Game (www.changing-the-game.nl) een leerexpeditie voor voorlopers en jonge professionals en de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren. Bij dit laatste initiatief komt mijn ervaring als procesbegeleider bij verandering naar nieuw (rijnlands) organiseren en mijn ervaring als coach & counsellor samen.

Vanaf 2000 coach ik leidinggevenden, professionals en bij Broosz veranderaars en pioniers die werken aan hun eigen persoonlijke en professionele (verander)vraagstukken. Vanaf 2005 begeleid ik tevens intervisiegroepen. Mijn expertise is het ondersteunen van de creatieve aanpassing van mensen aan de complexere en steeds veranderende omgeving, het vergroten van awareness en daarmee de verantwoordelijkheid voor eigen leven en werk gebaseerd op de Gestaltfilosofie.

Ik ben als Gestaltprofessional, Coach & Counsellor aangesloten bij de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie . Sinds een aantal jaren ben ik ook betrokken bij een internationaal leernetwerk van Gestaltprofessionals en Gestaltconsultants (Intagio) van over de hele wereld die allen vanuit de gestaltbenadering werken aan veranderkundige en/of maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten bij welke projecten ik betrokken ben geweest, kijk dan op mijn LinkedIn Profiel. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen. Bel of mail me gerust direct!

Georgette Kempink op het Nieuworganiseren.nu event