Doe mee & draag bij aan de ontwikkeling van Nieuw (Rijnlands) Toezicht

23-05-2019

Broosz heeft de ambitie om de ontwikkeling van nieuwe vormen van toezicht houden en verantwoording te ondersteunen. Daarom start op 5 februari 2020 de derde community of practice groep met toezichthouders uit zorg & welzijn. Hierin kunnen toezichthouders ondersteund door Broosz, ervaringen delen en inspiratie opdoen met gelijkgestemde pioniers en zich voeden met het gedachtengoed van nieuw organiseren en anders verantwoorden. Om vervolgens weer stappen te zetten in de eigen praktijk.

Waarom?

Toezichthouders spelen een cruciale rol in de beweging naar meer humane zorg. De maatschappelijke ontwikkelingen wijzen naar ruimte voor maatwerk en vakmanschap, het terugbrengen van de menselijke maat. Om deze beweging duurzaam te kunnen maken is ontwikkeling van toezichthouderschap nodig, passend op de nieuwe visie van anders verantwoorden. Om aan die ontwikkeling bij te dragen startte Broosz een Community of Practice Nieuw Toezicht, in samenwerking met kwartiermakers René Hoff (Zorgcentra De Betuwe & ex-JP van den Bent), Eppie Fokkema (Archipel Zorggroep) en bestuurder Ruud Klarenbeek (JP van den Bent), samen met moderator Jan Smit (Broosz).

Ben jij ook gegrepen daar anders verantwoorden? Doe mee, en draag bij aan de ontwikkeling van toezichthouderschap dat past bij de maatschappelijke roep om de menselijke maat!

Bent u geïnteresseerd?

  • Bekijk hier de informatie pagina van de aankomende CoP Nieuw Toezicht
  • Lees een persoonlijke interviews met Johan Visser en met Cock Aquarius, toezichthouders en deelnemers aan de CoP Nieuw Toezicht
  • Neem contact met ons op voor meer informatie, of bel met Jan Smit (06-48276374)