Broosz in de Zomer

29-07-2020

Ondanks alles wat er de laatste maanden gebeurd is lijkt het slechts weken terug dat we de eerste berichten kregen over de uitbraak van Covid-19. De quarantaine worp ons allen in een soort tijdloos bestaan, waarin we niet voor- of achteruit konden. En hoewel de weken niet voorbij leken te gaan is de lente al geweest en zitten we ineens middenin de zomer. Voor ons bij Broosz brengt dat een moment van rust en bezinning, die kunnen we goed gebruiken. Daarom gaan we er een paar weken tussenuit. Toch laten we jullie niet met lege handen achter.

Inspiratie voor de zomer

Met de zomerperiode breekt ook de tijd aan voor het opdoen van nieuwe inspiratie en het onderzoeken van nieuwe perspectieven. Heb je onze nieuwste publicatie “Doorleven van Nieuw Organiseren” al gelezen? Zo niet, dan kun je hier een voorproef lezen.

Of kijk de verschillende webinars terug, met o.a. Ruth Maas en Fieke van Deutekom over nieuw organiseren in de praktijk, of luister de podcast “Jeugdzorg, hoe nu verder?” van René Peters met Jan Smit.

Bereikbaarheid

Tijdens de zomervakantie zijn we van 30 juli tot en met 21 augustus niet bereikbaar via e-mail en onze hulplijn. Mocht je toch een dringende vraag hebben, stuur dan een mail naar info@broosz.nl. Deze wordt gedurende deze periode zo nu en dan gelezen.

Overige berichten zullen we na onze vakantie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Een hele fijne zomer gewenst!